Vi har gjort webinaret tilgjengelig for deg.

Konflikter kan unngås og i hvert fall håndteres når du som leder skaper forutsigbarhet og viser lydhørhet for medarbeiderne dine. Vær tydelig på mål, ambisjon og retning. Klare avtaler rundt verdier, roller og oppgaver er et vinnerspor. Da blir mangfold og spenning konstruktive bidrag.

Som konsulenter bidrar vi ofte med støtte til ledere som må håndtere konflikter. Vi bruker enkle, men virkningsfulle metoder for å hjelpe oppdragsgiverne våre ut av en krevende situasjon. Vi tar utgangspunkt i en 10-punkts liste for å løse konflikter, og all vår erfaring tilsier at den virker.

I webinaret om konflikthåndtering vil Øystein Glosli lose deg trygt gjennom våre 10 steg til løsning, og komme med nyttig og innsiktsfull lærdom slik at du står best mulig rustet til å takle potensielle og pågående konflikter.

Som deltager kan du glede deg til:
  • Hva kan du gjøre for å unngå konflikter?
  • Hvordan håndtere konflikter som oppstår?
  • Lærerike historier fra virkeligheten
  • 10-punkts listen for konflikthåndtering

 


Om foredragsholderen
Foredraget holdes av vår rådgiver og partner Øystein Glosli. Han har mange års erfaring som samtalepartner for ledere og lederteam som står i ulike utfordringer og dilemmaer.

Gloslis erfaring med å bistå ledere i å håndtere konflikter og uro i arbeidsmiljøet gjør ham ypperlig egnet som rådgiver på dette temaet. Han har fasilitert et stort antall prosesser.

Om Considium
Considium har vært profesjonelle rådgivere for ledere og organisasjoner i mer enn 35 år. Vi hjelper ledere med å nå mål og sikre resultater. Considium består av 22 likeverdige partnere som alle har lang ledererfaring, fra privat og offentlig sektor. Sammen hjelper vi deg og teamet ditt til å dra i samme retning.

Merk: Ved å melde deg på godtar du også at Considium kan sende deg nyhetsbrev. Considium etterlever forøvrig GDPR-regelverk og vil verne om dine rettigheter og til enhver tid gjeldende personvernlovgivning.

Se webinaret her